Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΖ ΤΟΥΡΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΕΔ


Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ. πήρε την πρωτοβουλία μετά από αίτημα πολιτών για τον καθαρισμό της παραλίας Τουρλίδας.Κλιμάκιο της Ε.Ο.Ε.Δ με 16 Διασώστες βρέθηκαν το Σάββατο  2/6/2018 στην Τουρλίδα μαζί με 6 ενεργούς πολίτες και άρχισαν τον καθαρισμό σε όλο το μήκος και πλάτος της παράλιας μαζεύοντας σκουπίδια,βρομιές.Έκοψαν χορτάρια και έκαναν και καλλωπισμό χώρου.Η πρωτοβουλία μας βρήκε υποστηριχτές οι οποίοι πρόσφεραν τα παρακάτω και τους ευχαριστούμε :

ΤΕΒΕΚ Κ.Λύρος & Συνεργάτες( Φορτηγό ΙΧ για την μεταφορά των σκουπιδιών,χορτοκοπτικών μηχανηματων ,σκαπανικά εργαλεία,σακούλες απορριμάτων )
Αποστολόπουλος Σπύρος (Γάντια εργασίας)
Τσαντόπουλος Χρήστος και κατάστημα «Νοικοκύρης» (Νερά,αναψυκτικά,σακούλες)
Στεφανόπουλος Γεώργιος (Σακούλες)
Κότσαλος Κων/νος (Γάντια μιας χρήσεως)
Ανώνυμοι πολίτες (Σακούλες,γάντια κτλ).

««Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα πολιτών να διοργανώσουμε έναν εθελοντικό καθαρισμό στην πλαζ της Τουρλίδας. Εκει που μεγαλώσαμε οι περισσότεροι. Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη,αλλά τα μηνύματα που λάβαμε για παρόμοιες δράσεις στο μέλλον ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά.Το αποτέλεσμα της δράσης είναι πλέον εμφανές καθώς  και λίγοι όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά....αρκεί να θέλουμε!!Ευχαριστούμε πολυ οσους προσφεραν και βοηθησαν αυτη την δραση μας.»»αυτα δηλωσε ο Αρχηγος της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.