Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ


Φυσικά και έχω δικαίωμα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνονται καθημερινά η φημολογία και η σπερμολογία ότι λόγω του ότι είμαι Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου. Εάν ρίξει όμως κανείς μια ματιά και στην προηγούμενη και στην νεότερη ρύθμιση των κωλυμάτων και ασυμβίβαστων (άρθρο 11 παρ. δ του Ν. 45555/19-7-2018, ΦΕΚ Α 133) – Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» – θα διαπιστώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι έχω αυτό το δικαίωμα, για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι εκλεγμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Με αφορμή λοιπόν τη συνεχιζόμενη αυτή τακτική διασποράς ψευδών ειδήσεων, δηλώνω ξεκάθαρα ότι: Φυσικά και έχω δικαίωμα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος! Ο νοών νοείτω.
Πολύ σύντομα λοιπόν οι κομιστές ψευδών ειδήσεων θα διαψευσθούν παταγωδώς. Στο μέτρο που μας αναλογεί θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού και ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού πόλου, χωρίς κομματικές ταυτίσεις, στα δημοτικά μας πράγματα, που θα αφήνει πίσω το μίζερο παρελθόν και θα δημιουργεί ελπίδες και προοπτική για το σύγχρονο μέλλον του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Το προσκλητήριο, κατ’ επέκταση, θα είναι ανοικτό χωρίς αποκλεισμούς. Συνιστούμε – προς το παρόν – στις Κασσάνδρες υπομονή. Μπροστά μας είναι τα καλύτερα για το δήμο και την πόλη. Για την ώρα ας ασχολούνται “πυρετωδώς” με τον κατακερματισμό και την πλειάδα υποψηφίων από τον χώρο αναφοράς τους. Ό,τι κι αν κάνουν ο τόπος θα γυρίσει σελίδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί θα έχουν καταγραφεί στις πιο μαύρες της…    
Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Διοικητής Γ.Ν. Αιτωλ/νίας