Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Γρήγορα αντιμετωπίστηκε και προωθήθηκε το αίτημα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου αναφορικά με το πρόβλημα στέγασης του νεοϊδρυθέντος Καλλιτεχνικού Γυμνασίου.

   Η Δημοτική Αρχή με επιστολή της προς τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» στις 3 Ιουνίου αιτήθηκε την παραχώρηση με την μορφή χρησιδανείου πέντε προκατασκευασμένων αιθουσών που θα τοποθετηθούν σε ειδικά προβλεπόμενο χώρο δίπλα στο 2ο Λύκειο Μεσολογγίου. Οι αίθουσες θα μεταφερθούν από το Λύκειο Θέρμου το οποίο μεταφέρεται το Σεπτέμβριο σε νέο κτίριο.

   Πράγματι, σε χτεσινή απάντησή του ο διευθύνων σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών Αθανάσιος Γιάνναρης δηλώνει ότι αποδέχεται το αίτημα και το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί η μεταφορά των στο Μεσολόγγι.

   Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος δήλωσε σχετικά: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση των Κτιριακών Υποδομών, του προέδρου Τίμου Κατσίπου και του διευθύνοντος συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη, στο αίτημα της Δημοτικής μας Αρχής. Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μαθητών απ’ όλο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας και κάνουμε ότι μπορούμε για να το στηρίξουμε. Άλλωστε αυτό το αποδείξαμε και αμέσως μόλις αναλάβαμε καθήκοντα τον περασμένο Σεπτέμβρη».