Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

 Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας» ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή έργων ασφαλτόστρωσης σε υφιστάμενες χαλικοστρωμένες αγροτικές οδούς στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, μήκους 12,5 χλμ. και έρχεται να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό δίκτυα που είναι σήμερα σε άσχημη κατάσταση.

Η κατασκευή υποδομών αγροτικής οδοποιίας είναι μέγιστη ανάγκη στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και προς τούτο η δημοτική αρχή διεκδικεί και άλλα κονδύλια. Ήδη στην εργολαβία ενέταξε και άλλες περιοχές και η προσπάθεια θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις στην Περιφέρεια και την Κυβέρνηση.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου τονίζει σχετικά ότι «Ο πρωτογενής τομέας είναι και πρέπει να είναι πολύ ψηλά στην ιεράρχησή μας καθώς αποτελεί την βάση της τοπικής οικονομίας. Η στήριξη της παραγωγής προϋποθέτει την βελτίωση των υποδομών που θα φέρουν με την σειρά τους μείωση του κόστους παραγωγής και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στους παραγωγούς. Οφείλουμε να είμαστε κάθε μέρα στο πλευρό τους».