Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι…» Δήλωση θέσεων στο Πνευματικό Κέντρο

   Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και του περιορισμένου αριθμού θέσεων για την μουσική εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο έργο του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, παρακαλείται το κοινό να απευθύνεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο τηλ. 26310-27268,  προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή.

   Η  συναυλία των νέων καλλιτεχνών υπό  την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Μαέστρου Σπύρου Χολέβα,  θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 στον προαύλιο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου και ώρα 8.30 μ.μ..

   Τραγουδούν: ο Σωτήρης Γκούβρας, ο Γιώργος Στεφανάτος, η  Όλγα Τσίτση, η Χρυσάνθη Σγούρου και ο Γιάννης Πανουκλιάς . Μαζί τους ο Ανδρέας Βλαχογιάννης στα ντραμς, ο Γιώργος Κανούτας στο μπάσο, ο  Γιώργος Αλετράς στην  ηλεκτρική κιθάρα, ο  Αλέξανδρος Χολέβας στην ακουστική κιθάρα, ο Δημήτρης Παππάς στο μπουζούκι, ο Αλέξανδρος Γιαννής στο βιολί και το σαξόφωνο  ενώ στο πιάνο ο Σπύρος Χολέβας.

 Υπενθυμίζεται πως η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης από την νόσο covid-19.