Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/12/2020 ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID- 19 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 14/12/2020 ανοίγει η δεύτερη κλινική  COVID-19 του Νοσοκομείου μας, στον τρίτο όροφο της πρώην Παιδιατρικής κλινικής.

 Η κλινική θα έχει την δυνατότητα νοσηλείας μέχρι 9 άτομα και θα φιλοξενεί  αποκλειστικά τα θετικά επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19.

Τα ύποπτα περιστατικά θα νοσηλεύονται - όπως και σήμερα - στον δεύτερο όροφο του Νοσοκομείου μας δηλ. στον χώρο της Χειρουργικής κλινικής, η οποία από το πρώτο κύμα της Πανδημίας (Μάρτιος 2020) νοσηλεύει ως πρώτη κλινική COVID όλα τα περιστατικά (θετικά και ύποπτα).

Θεωρούμε ότι η νεότερη αυτή εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμη βήμα θωράκισης της Δημόσιας Υγείας αλλά και του συνόλου του Ιατρικού, νοσηλευτικού  και λοιπού προσωπικού   που υπηρετεί στο Νοσοκομείο μας.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης στους γιατρούς, το Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, τα στελέχη της Διοίκησης, το Σωματείο των εργαζομένων και την 6η Υ.Π.Ε που συνέβαλαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής απόφασης.

                                                           

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας

                                 Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου

                               «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»