Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

Ν. Φαρμάκης: «Κανένα σκοτάδι δεν κρατάει για πάντα. Το 2021 να φέρει σε όλους όσα στερηθήκαμε και ακόμα περισσότερα…»

 Στο μήνυμά του για το νέο έτος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει:

 «Το 2020 μας έφερε όλους αντιμέτωπους με μία παγκόσμια υγειονομική απειλή που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε. Και η οποία, με τη σειρά της, δημιούργησε άλλες πρωτόγνωρες απειλές.

Όμως, για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι κανένα σκοτάδι δεν κρατάει για πάντα. Ότι η κοινωνία μας, ενωμένη, μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει τη ζωή και την ελπίδα.

Μπροστά μας ανατέλλει μια νέα χρονιά.

Και αυτή η χρονιά φέρνει την πραγματική ελπίδα για το οριστικό τέλος της πανδημίας. Μαζί και την προσδοκία για ταχεία επούλωση των πληγών που τόσο έντονα και απότομα άνοιξαν.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εργαστήκαμε τον προηγούμενο χρόνο για να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων του τόπου μας, απέναντι σε αυτή την μεγάλη καταιγίδα. Εργαστήκαμε όμως και για να θέσουμε τις βάσεις για ένα μέλλον ελπίδας και αισιοδοξίας, ορατό σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας, της Αχαΐας και της Ηλείας.

Είμαστε αισιόδοξοι, λοιπόν.

Και συνεχίζουμε να χαμογελάμε, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας και των ανθρώπων της.

Η υπόσχεση που δίνουμε για το νέο έτος, είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Γιατί τίποτα δεν θα γίνει για εμάς, χωρίς τη δική μας προσπάθεια.

Και οι ευχές που μοιραζόμαστε με όλους για το νέο έτος, είναι απλές: Υγεία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Το 2021 να φέρει σε όλους όσα στερηθήκαμε και ακόμα περισσότερα.

Ας είναι το 2021 η αφετηρία μιας νέας και καλύτερης εποχής.

Στο χέρι μας είναι.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!»