Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Γεύματα Αγάπης από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου


Στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης «ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου (ΕΝΕΕΑ) διένειμε σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου εορταστικά γεύματα αγάπης στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου, στο Γηροκομείο Αγρινίου της Χριστιανικής Ένωσης και στις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά.

Η διανομή των γευμάτων θα πραγματοποιηθεί στις παραπάνω δομές και ανήμερα των Χριστουγέννων, καθώς και στις 30 και 31 Δεκεμβρίου.

«Οι μεγάλες γιορτές αποτελούν μία ευκαιρία να δείξουμε ότι η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας είναι κοινωνία αγάπης, αλληλεγγύης και πρόνοιας. Αυτό όμως δεν ισχύει μόνο την περίοδο των γιορτών... Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποτελεί διαρκή συμπαραστάτη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της περιοχής μας, οι οποίες προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο και ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης. Ευχόμαστε δύναμη και υγεία σε όλους. Ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να μας βρει όλους μαζί, να γιορτάζουμε αγκαλιασμένοι» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

«Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους. Όμως, δεν μπορούν να σταματήσουν τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς προς τον άνθρωπο. Αυτή είναι η δύναμη όλων μας, φυσικά και  η δύναμη πάνω στην οποία στηρίζεται η περιφερειακή Αρχή» σημείωσε από την πλευρά της η κ. Σαλμά.