Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Στην τελική ευθεία το Open Mall Μεσολογγίου

Παρουσία του αναδόχου του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου - Σύνταξη Τεχνικών Μελετών» υπεγράφη πριν λίγες μέρες η σύμβαση από τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο παρουσία και του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, Βασίλη Σπυρόπουλου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η σύνταξη σειράς μελετών και συγκεκριμένα Αρχιτεκτονικής μελέτης, Η/Μ μελέτης συμπεριλαμβανομένης της φωτοτεχνικής, Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και Μελέτης διαχείρισης ομβρίων, με σκοπό την ανάπλαση, ανάπτυξη και αναβάθμιση της υφιστάμενης κατάστασης, του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης του Μεσολογγίου, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της αγοράς της πόλης, να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητά της και να αναβαθμιστεί η λειτουργικότητά της.

Η προθεσμία περαίωσης των εργασιών της παρούσας σύμβασης, ορίζεται σε 5 μήνες και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Ο ανάδοχος θα παρουσιάσει σε φωτορεαλιστικά σχέδια τις προτάσεις του καθώς και δείγματα των προτεινόμενων υλικών, προς διαβούλευση από τους αρμόδιους φορείς σε 75 μέρες από την υπογραφή της σύμβασης.