Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Συνδυασμός "Δήμος για τα παιδιά μας" : Η δημοτική αρχή του κυρίου Λύρου και ο ίδιος προσωπικά κατάφερε το ακατόρθωτο!

 

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων από το δήμο Μεσολογγίου, κάθε χρόνο αναμφίβολα αποτελεί μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, που για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα προαπαιτούμενο είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός και η συνεργασία.

Φέτος η δημοτική αρχή του κυρίου Λύρου και ο ίδιος προσωπικά κατάφερε το ακατόρθωτο!  Ο απόηχος των εκδηλώσεων, να είναι, απόλυτα αρνητικός.

Έθεσε, εκτός συμμετοχής στον εορτασμό τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, απαξιώνοντας απροκάλυπτα, πλέον, τον θεσμό του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του δήμου.

Ανερυθρίαστα προκάλεσε, μια απίστευτη ταλαιπωρία, στον μαέστρο της Φιλαρμονικής «Ιωσήφ Ρωγών» που για δυο μέρες παρέμεινε κρατούμενος, για εκδήλωση που έβγαλε λόγο, ο κύριος δήμαρχος!

Ως επικεφαλής, της παράταξης «Δήμος για τα Παιδιά μας», θέλω να καταγγείλω την περιφρονητική αντιμετώπιση που έτυχα, σήμερα Κυριακή των Βαΐων, όταν μου απαγορεύτηκε η είσοδος στον Κήπο των Ηρώων!

Μια απαγόρευση που αποδόθηκε από τους έχοντες την ευθύνη του ελέγχου, στο γεγονός ότι δεν περιλαμβανόμουν(ενώ είχα καλεστεί ως επικεφαλής από το γραφείο Δημάρχου), στη σχετική λίστα που είχε συντάξει ο δήμος, για τους συμμετέχοντες στην επιμνημόσυνη δέηση και στην Κατάθεση στεφάνου από την Α.Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δηλαδή, η δημοτική αρχή και ο κύριος Λύρος προσωπικά απέκλεισαν την παράταξη που εκπροσωπεί το 45% της τοπικής κοινωνίας από το Μνημόσυνο των Αθάνατων Προγόνων μας…

Κάτι που έγινε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν δεν απεστάλη πρόσκληση σε κανένα Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης και αντίθετα το παρόν στην εκδήλωση για την Αναπαράσταση της Ανατίναξης του Δημογέροντα Χρήστου Καψάλη έδωσε σύσσωμη, η παράταξη του κυρίου δημάρχου και όχι μόνο….

Δυστυχώς, ο κύριος δήμαρχος σε μια περίοδο που τα προβλήματα στο δήμο είναι τεράστια επιλέγει την απομόνωση και ο κατήφορός του δεν έχει τέλος…

Υ.Γ. Είναι ανάξια σχολιασμού η παντελής οργανωτική αποτυχία των φετινών εκδηλώσεων που το κόστος τους θα ξεπεράσει τις 100.000€

Όπως επίσης ανάξια σχολιασμού είναι και  η προσπάθεια συγκάλυψης του «φιάσκου» ακόμη και με ύβρις, από τους «πραίτορες» του κυρίου δημάρχου.

 

Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Δήμος για τα Παιδιά μας"

Μπιλάλης Μιχαήλ