Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Συμμαχία για το μέλλον"

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η «φαεινή ιδέα» του δημάρχου να αναλάβει πρόεδρος του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, ο επικεφαλής της παράταξής μας κος Π. Σκαρμούτσος, εξακολουθεί να διακινείται από κατευθυνόμενα μέσα, ως κίνηση «ματ» ! της δημοτικής αρχής.

Θα θέλαμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε σε ορισμένους που ξεχνούν εύκολα και να πληροφορήσουμε κάποιους άλλους οι οποίοι ενδεχομένως δεν γνωρίζουν, αλλά έχουν εύκολες τις κριτικές, τα εξής :

1.Από πού προκύπτει ότι η παράταξή μας συνεργάστηκε η βοήθησε την εκλογή του δημάρχου! και ζητά ξανά βοήθεια;

Στις εκλογές της  δεύτερης Κυριακής η παράταξή μας δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση στήριξης του κυρίου Λύρου.

Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που μας ψήφισαν, έχουν φρόνηση, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και αγάπη για τον τόπο τους. Δεν είναι κατευθυνόμενο κοπάδι προβάτων για να χειραγωγούνται.  Ξέρουν πολύ καλά τι συμφέρει τον δήμο τους και τι όχι και έπραξαν αναλόγως και κατά συνείδηση.  Θεωρούμε δε άκρως εξευτελιστικό, να υποδείξουμε σε κάποιον τι θα πρέπει να ψηφίσει.

Ο δήμαρχος δεν θα πρέπει να επαίρεται για την εκλογή του, διότι μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων, δεν έδωσε ψήφο στήριξης στον νυν δήμαρχο, αλλά ψήφο αντίδρασης στον πρώην δήμαρχο.

    2.Έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και κάθε πρόταση που έχει ως σκοπό την αναβάθμιση του δήμου, που συμβάλει στην μείωση του κόστους λειτουργίας του, στην αύξηση των ιδίων εσόδων του  και κινείται στην αναπτυξιακή πορεία που οφείλει να έχει ο δήμος, είτε προέρχεται από την δημοτική αρχή, είτε από την αντιπολίτευση.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρίσκετε απέναντι και δεν πρόκειται να περάσει τίποτα «Αβρόχοις ποσίν». 

3.Σε συνέχεια της από 9/2/2021 ανακοίνωσής μας για τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, οι αλήθειες της οποίας πολύ σας ενόχλησαν, σας προκαλούμε να δημοσιεύσετε την έκθεση των ελεγκτών περιβάλλοντος, την οποία έχετε στα χέρια σας, διότι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει  πολύ επιβαρυντικά στοιχεία για τον δήμο μας και υψηλά πρόστιμα. 

Έχετε υποχρέωση να ενημερώσετε, γιατί το δημοτικό συμβούλιο και οι δημότες, πρέπει να γνωρίζουν.

    4.Για την αδειοδότηση του ΧΥΤΑ, την ανακύκλωση και για το που διοχετεύθηκαν τα χρήματα της αύξησης κατά 18% των δημοτικών τελών, έχετε να μας πείτε κάτι ;

 

Δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το μέλλον»

Το Γραφείο τύπου

Μεσολόγγι 4/4/2021