Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Ευχαριστίες του ΝΟΜ

 

O ΝΟΜεσολογγίου ευχαριστεί θερμά τη ‘‘ Μεσολόγγι Μαρίνα ΑΕ‘‘ και ιδιαίτερα το Πρόεδρο του ΔΣ και CEO κο Mennen για τη φιλοξενία του ιστιοπλοϊκού τμήματος optimist-laser , σε χώρο ιδιοκτησίας της. 

Με την κίνηση αυτή η ‘‘ Μαρίνα Μεσολογγίου‘‘, προσφέρει ασφάλεια στους μικρούς ιστιοπλόους μας που πριν αναγκάζονταν να μετακινούν τα σκάφη τους με τον εξοπλισμό τους 200μ απόσταση έως τη γλίστρα. Επίσης λόγω της εύκολης πρόσβασης πλέον στο νερό, έχει κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και οι μικροί μας skippers ασχολούνται περισσότερο με την προπόνηση τους στη θάλασσα.  

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου υποστηρίζει ότι η πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία της Μαρίνας Μεσολογγίου θα πολλαπλασιάσει τις ναυταθλητικές δράσεις μας, προς όφελος της νεολαίας της περιοχής. 

Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους από 8 ετών και άνω, αν θέλουν να γνωρίσουν τα αθλήματα της Ιστιοπλοΐας και του κάνοε καγιάκ να επικοινωνήσουν μαζί μας. Επίσης όσοι ενήλικες θέλουν να γνωρίσουν την Ιστιοπλοΐα τριγώνου με σκάφη τύπου laser-laser pico & topper μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.  Πληροφορίες – εγγραφές 6951489968, nommes@live.com