Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Διαρκείς έλεγχοι για τον έλεγχο διασποράς της νόσου covid-19 από την Τ.ΟΜ.Υ. Μεσολογγίου και τις Κ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας

 

Η Τοπική Ομάδα Υγείας Μεσολογγίου και οι Κινητές Ομάδες Υγείας Μεσολογγίου – Ναυπακτίας κάνουν γνωστό ότι, ο ΕΟΔΥ, με δεδομένη την αυξημένη δυνατότητα ελέγχων λόγω της έγκρισης των rapid tests  για Covid-19 προσθέτει στη στρατηγική του τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους.  Σε αυτό το πλαίσιο οι Κ.ΟΜ.Υ Μεσολογγίου - Ναυπακτίας, υπό την εποπτεία της ΤΟ.Μ.Υ. Μεσολογγίου, θα διενεργήσουν τυχαίο έλεγχο με δοκιμασία ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Οι Κινητές Ομάδες Υγείας θα βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου (πλ. Μπότσαρη) την επερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 07/06 εώς Παρασκευή 11/06) και ώρες 11:00 – 14:00.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου και οι απαραίτητες οδηγίες θα δίνονται μέσα σε 20 λεπτά. 

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εμφανίσει συμπτώματα επικοινωνεί άμεσα με τον θεράποντα ιατρό του.

 Στο πλαίσιο της επιβεβαίωσης των self tests που πραγματοποιούνται κατ' οίκον, αλλά και για το συνεχή έλεγχο της διασποράς της Covid-19 στο ευρύ κοινό, οι Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο Λιμάνι Μεσολογγίου (δίπλα στο περίπτερο) την Κυριακή 06/06 και ώρες 10:00 – 13:00.