Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Δήμος για τα παιδιά μας"

 


Κ. Δήμαρχε,

Κάτω τα χέρια από τους εργαζομένους.

Είναι δυνατόν εργαζόμενος να φαντάστηκε ότι τον χτύπησε ο Δήμαρχος; 

Με έκπληξη και συνάμα αγωνία παρακολουθούμε τα γεγονότα στο δήμο μας το τελευταίο διήμερο. 

Χθες επιπλήξαμε τον Κο Λύρο γιατί δεν παραβρέθηκε στη "μάχη" της πόλης μας για τον Αχελώο ποταμό. Ο  κος Λύρος είναι δύο φορές απαράδεκτος αν σκεφτούμε ότι παράτησε αυτή τη μάχη για να "νουθετήσει" τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Δήμου με τον τρόπο που αυτός θεωρούσε πρέπον και διαβάσαμε από τα μέσα ενημέρωσης.

Επιπροσθέτως αυτό που επίσης σας καθιστά και ανυπόληπτο από κάθε άποψη είναι ότι την ίδια στιγμή επιχειρήσατε ανερυθρίαστα και χωρίς την παραμικρή αιδώ να διαστρεβλώσετε τα πραγματικά γεγονότα του συμβάντος. 

1) Καταδικάζουμε κάθε φασιστική συμπεριφορά και κάθε πράξη που γεννά λεκτική ή κανονική βία από όπου κι αν προέρχεται.

2) Καλούμε τον Κο Λύρο έστω και την ύστατη ώρα να ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του. 

3) Καλούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους σε καταδίκη των παραπάνω ενεργειών και ειδικά αυτούς της συμπολίτευσης. 

Είναι φανερό κε Λύρο ότι αδυνατείτε να διαχειριστείτε πλέον το πρόβλημα που δημιουργήσατε με τα απορρίμματα , πρόβλημα που φυσικά δεν οφείλεται σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην δική σας αδράνεια και κωλυσιεργία που σας χαρακτηρίζει την διάρκεια της διετούς και πλέον θητείας σας .

 Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες και θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες αν συνεχίσετε να αδρανείτε. 

Έχετε επίσης τεράστια ευθύνη για τη απαράδεκτη διαχείριση των εργαζομένων του δήμου , οι οποίοι κατά την πάγια τακτική σας, είναι  μαζί με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές η αιτία όλων των προβλημάτων.  

Μας προβληματίζει έντονα ότι στα γεγονότα εναντίον τους υπάρχει μια κλιμάκωση. 

 Είναι ντροπή να λέτε ότι δε θέλετε την ποινικοποίηση στο δημόσιο βίο όταν δύο χρόνια τώρα το μόνο σας μέλημα είναι να τρέχετε σε δικαστήρια και να ρίχνετε ευθύνες σε άλλους. Θυμηθείτε όμως ότι η κλεψύδρα γύρισε ανάποδα. Και πιστέψτε μας η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρετε στον τόπο είναι να μην πολιτευτείτε ξανά.