Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Σύσκεψη για το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού




   Με τη συμμετοχή του Διευθυντή Αστυνομίας Αιτωλίας Α. Τσαπικούνη καθώς επίσης του Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού Γ. Κατσιμπίρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Αντικείμενο της συζήτησης, ήταν η ενημέρωση σχετικά με την αναγκαία και απαραίτητη ενίσχυση του Α.Τ. Αιτωλικού, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας, προκαλώντας και πάλι έντονη ανησυχία.
   Όπως έγινε γνωστό από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. το Αστυνομικό Τμήμα έχει ήδη ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό πέντε ατόμων, γεγονός που επιτρέπει πλέον μόνιμη διάθεση περιπολικού και παράλληλα εντονότερη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων (Ο.Π.Κ.Ε. – ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή, ειδικά δε κατά τις νυχτερινές ώρες όπου συμβαίνουν τα περισσότερα περιστατικά τόσο στην πόλη του Αιτωλικού όσο και στην περιοχή των Οινιάδων.
   Ταυτόχρονα, τον Αύγουστο αναμένονται δύο ακόμη μόνιμοι αξιωματικοί, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις.
  Σημειώνεται πως από την 14η Φεβρουαρίου 2017 βρίσκεται προς υπογραφή και εκκρεμεί στο Γραφείο της Υπουργού Εργασίας Ε. Αχτσιόγλου, η απόφαση για την παραχώρηση των παλαιών εργατικών κατοικιών Αιτωλικού, προκειμένου να μεταφερθεί εκεί το Αστυνομικό Τμήμα.

Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Παν. Σταράμος και Σπ. Ψιλογιάννης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αιτωλικού Γ. Γένδουλας καθώς επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Αιτωλικού Ανδ. Κότσαλος.