Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

«Υγεία για Όλους» στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου
   Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Κυριακή  το απόγευμα στο χώρο όπου στεγάζονται οι δραστηριότητες του ΚΑΠΗ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, η δράση του προγράμματος «Υγεία για όλους», που διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, της Κοινωφελούς Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου   και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η δράση του προγράμματος επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αναστάσιος Σκαρμούτσος, ενώ παρευρέθηκε επίσης ο τοπικός σύμβουλος Α. Σπανός. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου, στο πρόγραμμα συμμετείχε ο ιατρός κ. Ανδρέας Ζάννος.

   Ο Νίκος Καραπάνος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΚΑΠΗ, συνομίλησε με το προσωπικό υποστήριξης του προγράμματος και ενημερώθηκε σχετικά, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ιδιαίτερη σημασία και προσφορά προς την τοπική κοινωνία και τους δημότες. Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου – όπως είπε – θα συνεχίσει να υποστηρίζει αντίστοιχες δράσεις που στοχεύουν στην πρόληψη αλλά και την παροχή υπηρεσιών υγείας ειδικά σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.