Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Από το Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 21/11/2017 θα εγκατασταθεί ο καινούργιος ακτινολογικός υπέρηχος.
Πρόκειται για ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλών δυνατοτήτων, με ταχύτατους επεξεργαστές που επιτρέπουν την απόδοση εικόνων υψηλής ευκρίνειας, καθιστώντας δυνατή την αντιμετώπιση και των πλέον μικρών αλλοιώσεων και παθήσεων στις εξεταζόμενες περιοχές.
Επιπλέον μπορεί να ενσωματώσει μελλοντικά όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως εξετάσεις με ελαστογραφία, εξετάσεις με σκιαγραφικά και φυσικά 3D και 4D απεικονίσεις.

Η υποστήριξη ηχοβολέων ιδιαίτερα υψηλών συχνοτήτων, το καθιστά ιδανικό για εξετάσεις μαστών, ώστε να συνδυάζεται απόλυτα με τον τελευταίας γενιάς ψηφιακό μαστογράφο που λειτουργεί εδώ και δύο έτη στο ακτινολογικό τμήμα.
Τέλος η δυνατότητα καταγραφής μεγάλου εύρους ταχυτήτων του φαινομένου Doppler επιτρέπει την πραγματοποίηση εξετάσεων triplex αγγείων και φλεβών ανιχνεύοντας και τις πλέον χαμηλές ροές σε μικρά περιφερειακά αγγεία και φλέβες.

                                                Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
                                          Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»