Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»



     Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες , που διαμένουν στις Στέγες  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης - Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών εκδρομών, ταξίδεψαν  στην Αθήνα και επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».
     Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού στους εντυπωσιακούς χώρους του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», στην τεράστια βιβλιοθήκη και στην πανέμορφη Λυρική Σκηνή. Εντυπωσιαστήκαμε από την καινοτόμο αρχιτεκτονική και πράσινη τεχνολογία του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».

    Ακολούθησε υπέροχο μεσημεριανό γεύμα σε ωραίο ξενοδοχείο των Αθηνών και απολαύσαμε το απογευματινό μας γλυκό και καφέ πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.
  Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος,  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καθώς και εργαζόμενοι - συνοδοί. 
 
  Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας εμψυχώθηκαν πολύ με την εμπειρία αυτή.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο