Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Επίθεση σε υπαλλήλους του ΚΕΠ καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου



Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό  βίαιης  λεκτικής επίθεσης με  προπηλακισμούς -που αυτή την φορά χρειάστηκε   και η συμβολή της Αστυνομίας-  εναντίον υπαλλήλων του Δήμου και συγκεκριμένα υπαλλήλων του ΚΕΠ Μεσολογγίου, συνέβη πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα η επίθεση προήλθε από ειδική ομάδα συμπολιτών μας, η οποία έχει εξυπηρετηθεί τα μέγιστα.
Η επίθεση(και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, τόσο για το  ΚΕΠ Μεσολογγίου, όσο και για τα ΚΕΠ Οινιάδων και Αιτωλικού)  πραγματοποιήθηκε εναντίον  μιας υπηρεσίας η οποία εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες καθημερινά, υπερβάλλοντας εαυτόν τις περισσότερες φορές.

Φυσικά και σε αυτό το περιστατικό η επίθεση ήταν πρόσχημα για να «φοβηθούν» οι συνάδελφοι να λειτουργήσουν εκτός νομιμότητας.  Συνήθη τέτοιου είδους  περιστατικά  που κατά καιρούς έχουμε στηλιτεύσει, προέρχονται από πολίτες που πιστεύουν ότι,  με τις φωνές και τους προπηλακισμούς,  θα πετύχουν τις παράλογες , αν όχι παράνομες, απαιτήσεις τους.
Για μία ακόμη φορά ενημερώνουμε, ότι τέτοιου είδους τακτικές δεν μας φοβίζουν, δεν μας πτοούν,  μας ενώνουν και μας χαλυβδώνουν. Είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον, και να λειτουργούμε προς όφελος των πολιτών. Είμαστε άριστοι γνώστες και επαγγελματίες στην ενάσκηση του λειτουργήματός μας, όταν μας αφήνουν. Αφήστε μας λοιπόν να κάνουμε το καθήκον μας.
Επιτέλους, θα πρέπει η αιρετή  διοίκηση του δήμου αντί να μας αντιπαλεύεται  να φροντίσει να ενημερώσει τους πολίτες για τις υποχρεώσεις τους εκτός από τα δικαιώματά τους και  κυρίως τις ειδικές ομάδες συμπολιτών μας, που κατά καιρούς τυγχάνουν «ειδικής» μεταχείρισης στο δήμο μας.

Φτάνει  πια. 


Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας
          Μπαρμπετάκης Βασίλειος                          Ντούμας Αθανάσιος