Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Μικρά … από τον "Σκοτεινό"



«Προσφορά δεν είναι να έχεις γράψει χιλιάδες αντιβιώσεις…» αναφώνησε ο Παυσανίας.
Ποιος Παυσανίας; Ο Γεν. Γραμματέας Νέας Γενιάς και υποψήφιος Δήμαρχος της Ιερής μας Πόλης. Για ποιόν χτυπά η καμπάνα των αντιβιώσεων; Ε, αυτό εύκολα μπορείτε να το καταλάβετε. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!!!
***
Να μην κατέλθει με αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισε η Οργάνωση Μελών Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ανταποκριθεί στο ενωτικό κάλεσμα του Παυσανία(δηλαδή ρε παιδιά ο Παυσανίας σε άλλο κόμμα ανήκει;), ιδιαίτερα μετά και την απόσυρση της διαθεσιμότητας του επικεφαλής του σχήματος  ‘’ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ‘’ Πάνου Παπαδόπουλου!!!
Αυτά αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Οργάνωση Μεσολογγίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια ανακοίνωση απόσυρσης διαθεσιμότητας από την πλευρά του κ Παπαδόπουλου δεν υπήρξε. Αλλά αφού το λέει η Οργάνωση κάτι θα ξέρει…
***
Η γκαζόζα που είχε πιει στο κυλικείο τον οδήγησε στην τουαλέτα κι όχι στην αίθουσα της βουλής για να συμμετάσχει στην ψηφοφορία. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.  Φωκάς κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ έλειπε από την αίθουσα της ολομέλειας με αποτέλεσμα να μην εκπροσωπούνται οι ΑΝΕΛ και να γίνει ονομαστική ψηφοφορία. Η αιτία της απουσίας του την συγκεκριμένη στιγμή που προκάλεσε την διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας ήταν μια …γκαζόζα.
«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή» τόνισε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Όπως καταλάβατε κυρίες και κύριοι, η μάχη της γκαζόζας στην Ελληνική Βουλή μόλις ξεκίνησε!!!
***
Απέσυρε τις αγωγές που είχε καταθέσει εναντίον επτά δημοτικών συμβούλων και της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» ο Δήμαρχος. Αυτό δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς να πει τίποτα παραπάνω και χωρίς να δώσει εξηγήσεις. Έστω και αργά πρυτάνευσε η λογική…
***

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ …ΑΡΗ!!!