Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Παρουσία του Δημάρχου Κώστα Λύρου η Γιορτή στο ΚΑΠΗ Μεσολογγίου για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας


 Η Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας γιορτάσθηκε την Τρίτη 1/10/2019 στο χώρο του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ι.Π. Μεσολογγίου, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Λύρου. Στο μήνυμά του προς τα μέλη και τους εργαζόμενους της Δομής για την σημερινή μέρα, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Στους συνανθρώπους μας που διανύουν την Τρίτη ηλικία, οφείλουμε σεβασμό, τιμή και πάνω απ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όσα έχουν προσφέρει στις νεώτερες γενιές. Η θεσμοθετημένη παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας είναι μια ευκαιρία γιορτής.
Ωστόσο, Ο Δήμος φροντίζει ώστε οι συνάνθρωποί μας να έχουν την θέση που τους αξίζει κάθε μέρα, ενισχύοντας και στηρίζοντας τις δομές της φιλοξενίας τους, με αίσθημα συνείδησης κι ανθρωπιάς». Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Γεώργιος Σωτηρακόπουλος.


 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Χρ. Μαντέλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Δαουτίδης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γερ. Γούργαρη, oι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Μασαούτης και Θυμ. Γερολυμάτος,  η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολ. Δασκαλή και το μέλλος Α. Σπανός, εκπρόσωποι του Σελίβειου Γηροκομείου Ι.Π. Μεσολογγίου και αντιπροσωπεία του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Π. Μεσολογγίου.