Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά σε κοινωνικές δομές της ΑιτωλοακαρνανίαςΜε πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Σαλμά, διανεμήθηκαν σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, γεύματα αγάπης σε κοινωνικές δομές της Περιφερειακής  Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα η διανομή των γευμάτων έγινε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη στις μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμένων Σελίβειο Μεσολογγίου και Γηροκομείο Αγρινίου, καθώς και τις δομές της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα».

Σε δήλωσή της η Μαρία Σαλμά ανέφερε: «Η σημερινή διανομή των γευμάτων αγάπης, είναι μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης και υποστήριξης στους περισσότερο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Βιώνουμε μια δύσκολη συγκυρία. Στεκόμαστε δίπλα τους ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις κοινωνικές δομές με κάθε τρόπο και παρέμβαση. Εύχομαι ολόψυχα ο Νέος Χρόνος που ανατέλλει σε λίγες ώρες, να φέρει σε όλους υγεία και εκπλήρωση κάθε προσδοκίας. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».