Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Συνδυασμός "Δήμος για τα παιδιά μας" : Θλίψη και προβληματισμός για τα τελευταία γεγονότα στον δήμο μας. Άμεσα συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η σύλληψη εργαζομένων του Δήμου μας και η παραπομπή τους σε δίκη είναι ένα εξαιρετικά λυπηρό γεγονός, πόσο μάλλον δε όταν όπως προκύπτει από τα γεγονότα(από την ενημέρωση που είχαμε διά του τύπου) εκτελούσαν εντολές αιρετού προσώπου, αντιδημάρχου, που επίσης συνελήφθη, ένα γεγονός εξίσου λυπηρό. Έντονο προβληματισμό μας προκαλεί και η "επίθεση" που δέχεται ο συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος προέβη στη σχετική καταγγελία.

Συνιστούμε σε όλους ψυχραιμία. Η δικαιοσύνη στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη έχει το λόγο.

Μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών γεννήθηκαν εκ νέου πολλά ερωτηματικά για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τόσο για το θέμα ΣΜΑ, για τον τρόπο μεταφοράς των απορριμμάτων, τη χωροθέτηση και την αδειοδότηση του ΣΜΑ όσο και γενικότερα για τη στρατηγική της δημοτικής αρχής στο θέμα η οποία κατά την άποψή μας είναι ελλειμματική. 

Ζητούμε τη Δευτέρα στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνει προ ημερησίας συζήτηση για το θέμα αλλά και γενικότερα για τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.  Οι αστοχίες είναι πολλές και η Δημοτική αρχή υποχρεούται να ενημερώνει για τις κινήσεις της τα θεσμοθετημένα όργανα και τους Δημότες.