Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

«Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Αυγούστου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος» από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο εμβληματικό Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου στις 21:00.

Το πρόγραμμα του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» όπου πραγματοποιεί 140 εκδηλώσεις σε 66 Αρχαιολογικούς χώρους καλύπτει όλο το πολιτιστικό φάσμα έκφρασης της επετείου μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, μέσα από διαφορετικές μορφές τέχνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του  προγράμματος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 που διοργανώνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, που έχει ως στόχο την προβολή και την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας.