Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δεύτερη στο Πανελλήνιο η παιδική ομάδα canoe kayak του ΝΟΜεσολογγίου












Άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της παιδικής μας ομάδας canoe kayak στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου 2022, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. 

Οι 11 μικροί μας αθλητές/τριες κατετάγησαν ΔΕΥΤΕΡΟΙ στο Πανελλήνιο, κερδίζοντας  3 ΧΡΥΣΑ, 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ .  

Η 11μελή ομάδα μας ανταγωνίστηκε σωματεία με πολλαπλάσιους αθλητές και κατέφερε να κερδίσει τη δεύτερη και υψηλότερη θέση μεταξύ των ναυταθλητικών σωματείων για τον ΝΟΜεσολογγίου στο άθλημα του canoe kayak sprint από το 2005 (έτος ίδρυσης του τμήματος). 

 Οι μικροί αθλητές μας έδειξαν τη δυναμική τους και τη δίψα τους για διακρίσεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Μεγάλων Αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό όπου στέφτηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.  

Πρέπει να τονισθεί ότι οι προπονήσεις του canoe kayak γίνονται όλο το χρόνο στη Κλείσοβα ή στο γυμναστήριο μας και τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν ύστερα από σκληρή και μεθοδική δουλειά των παιδιών και του προπονητή τους. 

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω αθλητές: Ντέκα Χρύσα 9 ετών, Καραπάνου Δήμητρα 11, Ντέκα Ειρήνη 13, Γρηγοράκη Δάφνη 14, Φαρμάκη Σταυρούλα 13,Καλαβρουζιώτης Γεώργιος 11, Καλαβρουζιώτης Ιωάννης 13, Καλαβρυζιώτης Νίκος 11, Λυμπερόπουλος Θεόδωρος 14, Τσακαλίδης Χρήστος 13 και Χελιδονιώτης Ξενοφώντας 13 ετών. 

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι το canoe kayak flat water  είναι το ιδανικότερο  άθλημα για τη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.  

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στο προπονητή τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και στους γονείς τους. 

Επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού στις 4-5 Αυγούστου, στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου θα φιλοξενήσουμε τα 30 σκάφη της 32ης Ιστιοπλοϊκής ρεγκάτας  Ιονίου (Δ.Ι.Ε.Ι 2022), με συμμετοχή τριών ιστιοπλόων μας.