Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. το 44ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Παίδων




Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/6 με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου
Μεσολογγίου,  η τελετή έναρξης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων, παρουσία του Προέδρου Γ. Βασιλακόπουλου, το Αντιπροέδρου Α. Γολέμη και μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ Κ. Νικάκη καθώς επίσης του αθλητή της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ του ’87 Νίκου Φιλίππου.
  Ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους αλλά και τους συμμετέχοντες αθλητές και εκπροσώπους των σωματείων σημείωσε πως ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην τιμητική  πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Με καλή συνεργασία και συνεννόηση   η διοργάνωση της Τελικής Φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις αλλά και το επίπεδο των αθλητικών συναντήσεων που περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό σκέλος.

   Ο Νίκος Καραπάνος χαρακτήρισε  την αθλητική συνάντηση ως «γιορτή του αθλητισμού», που αποτελεί  μια καλή ευκαιρία και δυνατότητα επαφής με τη νέα γενιά του μπάσκετ στην Ελλάδα, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη.
    Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου επέδωσε τιμητικές διακρίσεις στον επίτιμο δημότη Γ. Βασιλακόπουλο καθώς επίσης στον Νίκο Φιλίππου για την συνολική παρουσία και προσφορά τους στο άθλημα. Αναμνηστικά επίσης επέδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγαθάγγελος Κότσαλος και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δημήτρης Μπουσμπουρέλης.
Εκ μέρους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου παρευρέθηκαν επίσης  οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Καρβέλης, Γ. Καραπαπάς, Σπ. Ψιλογιάννης και Γ. Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου Α. Καζαντζή, οι πρόεδροι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αν. Σκαρμούτσος  και Φ.Ο.Δ.Σ.Α  Λ. Σταθόπουλος.