Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Tα μικρά παιδιά έδωσαν ζωή στο Πάρκο Δασάκι


Το απόγευμα της Δευτέρας βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο πάρκο Δασάκι και δώσαμε ζωή, παίζοντας με τα μικρά παιδιά το πρώτο παιχνίδι πλοήγησης!
Μέσα από το παιχνίδι οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Δασάκι και ν'αναγνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές του πάρκου άλλα και τις αδυναμίες του.

Χωρισμένοι σε ομάδες, περιηγήθηκαν στο χώρο και έλυσαν γρίφους ώστε να διεκπερεώσουν τις αποστολές που τους είχαν ανατεθεί και πράγματι τα κατάφεραν περίφημα!
Από τα 4 σημεία που είχε χωριστεί νοητά το Δασάκι τα μικρά παιδιά γνώρισαν το θέατρο, έμαθαν για την ανακύκλωση, άκουσαν για τα ψάρια και πρότειναν τρόπους για την βελτίωση του πάρκου.
Στο τέλος προσφέρθηκε κέικ, πορτοκαλάδα και βανίλια υποβρύχιο, ενώ και η έκπληξη του παιχνιδιού, η λεγόμενη πινιάτα σε μορφή μέδουσας, άκρως επίκαιρη, μας έδειξε την καλή της πλευρά και μας χάρισε καραμέλες, ζαχαρωτά και άλλες λιχουδιές!
Ευελπιστούμε το Πάρκο Δασάκι να γίνει ένα χώρος που τα παιδιά θα χαίρονται να παίζουν και οι μεγαλύτεροι θα ανυπομονούν να τον επισκεφθούν και να κάνουν τον περίπατό τους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την δράση ΕΔΩ

Για να ενημερώνεστε για τις δράσεις της άτυπης ομάδας πολιτών Saltsinistas κάντε εγγραφή στο newsletter:https://goo.gl/knpMno ή ακολουθήστε μας στο facebook: fb.com/saltsinistas