Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου


Την Πέμπτη 20-12-2018, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Μεσολόγγι θα τελεστεί «Υπό το φως των κεριών …χριστουγεννιάτικη δέηση». Συνδιοργάνωση: Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Σελίβειο Γηροκομείο, Μονάδα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης βαριά ψυχικά ασθενών «Γέφυρα» της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα».
Την ίδια μέρα στο Αιτωλικό (20/12) το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα υποδεχθεί με πολλά παιγνίδια τους μικρούς αλλά και μεγάλους επισκέπτες του, ενώ θα παραμείνει ανοικτό έως και την 4η Ιανουαρίου 2019.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ο Πεζόδρομος της «Χαριλάου Τρικούπη» στο Μεσολόγγι (ώρα 11.00 π.μ.) θα φιλοξενήσει το σύνολο πνευστών της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Την ίδια μέρα και ώρα 20.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, θα παρουσιασθούν αποσπάσματα του μπαλέτου «Καρυοθραύστης» (P.I. Tchaikovsky). Οργάνωση, χορογραφία, μουσική επιμέλεια και σκηνοθεσία: Στέλλα Παπαδοπούλου.