Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Με χορούς και με τραγούδια η πίττα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου



Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου Φίλοι του Ραδιοφώνου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της Βασιλόπιτας του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στο Ραδιομέγαρο.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα μέλη του Μουσικού σχήματος Τρίφωνο που αποτελείται από το μαέστρο Σπύρο Χολέβα, το πιανίστα Σπύρο Τζογάνη, και το τραγουδιστή Νεοφώτιστο Θοδωρή όπως και τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεύθεροι Πολιορκημένοι υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Αγγελου Σταμάτη.

Την εκδήλωση εκτός των άλλων τίμησαν με την παρουσία τους o πανοσιολογιότατος π. Επιφάνιος Καραγεώργος, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας,ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γ. Βαρεμένος, ο Γ.Γ. Νεας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης Νικος Μπαλαμπάνης,  ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Καρβέλης , ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου Τάσος Σκαρμούτσος και Σοφία Λαναρά, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ Λάμπρος Σταθόπουλος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πανος Παπαδόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και Γιάννης Αναγνωστόπουλος, η Ανακρίτρια Μεσολογγίου Αλεξάνδρα Ορφανίδου, ο γραμ. του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Κώστας Κούστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ντίνος Γιαννόπουλος και Σπύρος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Λόγου και Τέχνης Διέξοδος, Νίκος Κορδόσης,ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου Κώστας Καραδήμας, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ Αιτωλ/νιας Επαμεινώντας Λύρος, εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου ο εκπρόσωπος του Λαογραφικού Συλλόγου Μεσολογγίου Λάμπρος Μπίσσας , ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής μας.
Το φλουρί κέρδισε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Λιάνα Καραγιάννη.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Δημήτρης Τσιγαρίδας στην ηχητική κάλυψη, Εριφύλη Αλευρά Κοσμήματα – Ωρολόγια, Βιβλιοπωλείο-Εκδόσεις Αλφάβητο Μιχάλης Σαπλαούρας, Εκτυπώσεις Αφοί Ασημακόπουλοι και το εστιατόριο Ραδιομέγαρο Νίκος Μπούλης.