Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Μικρά ... από τον "Σκοτεινό"


Παρά την …απόσυρση διαθεσιμότητάς του στις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστά» συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα και να ασκεί τα καθήκοντά του ως αντιπολίτευση. Σε πρόσφατη δημοσίευσή του κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή για ανοχή αλλά και συνενοχή στο ζήτημα της «φάμπρικας» διαταγών πληρωμής κατά του Δήμου.
Αφορμή για την καταγγελία του αυτή αποτέλεσαν έξι πρόσφατες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για παραίτηση και  μη άσκηση ανακοπής κατά διαταγών πληρωμής τόσο υπέρ ιδιωτών όσο και υπέρ της ΔΕΥΑΜ. Ο κ. Παπαδόπουλος θέτει μια σειρά από ερωτήματα και ζητά από την αρμόδια εισαγγελική αρχή να διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα.
Σε ανακοίνωσή του για το θέμα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καρβέλης κατηγορεί τον κ. Παπαδόπουλο ότι καταφεύγει στην προσφιλή του τακτική της σκανδαλολογίας και της λασπολογίας με «όχημα» τα  μέσα ενημέρωσης προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην ουσία με τα καταγγελλόμενά του επιτίθεται κατά συμπολιτών μας που προσέφεραν υπηρεσίες και εμπορεύματα στο Δήμο και ούτε λίγο ούτε πολύ τους αμφισβητεί, καθώς ενώ μπήκαν σε διαδικασία δαπανών για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να πληρωθούν  και κατά την γνώμη του κ. Παπαδόπουλου θα έπρεπε είτε να μείνουν απλήρωτοι είτε να οδηγηθούν σε μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες που θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα με τις διαταγές πληρωμής.»
Όπως αντιλαμβάνεστε το κλίμα θερμαίνεται και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές θα γίνεται ακόμα πιο καυτό!!!
Μέχρι τότε έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά…
***
Η φωτογραφική πασαρέλα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο!!! συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην έχουμε ανακοίνωση υποψηφίων συνοδευόμενη από την απαραίτητη φωτογραφία. Την περίεργη αυτή επικοινωνιακή τακτική εγκαινίασε ο νυν Δήμαρχος κ. Καραπάνος και την ακολούθησε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λύρος. Το αποτέλεσμα, πέρα των πρώτων εντυπώσεων, μάλλον δεν είναι το αναμενόμενο αφού οι συνεχείς και αλλεπάλληλες ανακοινώσεις υποψηφίων μπερδεύουν και κουράζουν τους δημότες οι οποίοι ούτε τον αριθμό των υποψηφίων γνωρίζουν ούτε και το που θα είναι υποψήφιοι, στο κεντρικό ή στο τοπικό ψηφοδέλτιο;
Τώρα θα μου πείτε ότι αυτό δεν το γνωρίζουν καλά-καλά ούτε οι ίδιοι οι φωτογραφιζόμενοι υποψήφιοι πως θες να το γνωρίζουν οι δημότες;
 Έλα ντε…
***
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα!!!  Μόνο για αυτά…