Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Απάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού προς τον κ. Π. ΠαπαδόπουλοΣε απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Π. Παπαδόπουλου, από την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού γίνεται γνωστό ότι:

  «κ. Παπαδόπουλε για μια ακόμα φορά  γίνεστε δημαγωγός και επιχειρείτε να παραπλανήσετε τους Δημότες γράφοντας ανακρίβειες και αοριστίες.
   H προσπάθεια σας να ποινικοποιήσετε την διαδικασία διοργάνωσης της έκθεσης δεν θα μας βρει συμπαραστάτες.  Άλλωστε αυτό αποτελεί δουλειά άλλων. Όμως  σταματήστε να «σπέρνετε» πανικό και  να ενεργείτε σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου μας.
   Η Κοινωφελής Επιχείρηση έχει προ πολλού διασφαλίσει  τα συμφέροντά της με αυστηρές νομικές  ρήτρες και σε κάθε περίπτωση ουδεμία ζημία  υπέστη από την μέχρι τώρα διαδικασία για την διοργάνωση της έκθεσης .
   Ασχοληθείτε καλύτερα με την δέσμευση σας για την αυτονομία του νοσοκομείου μας που είστε υποδιοικητής μήπως και γίνετε κάποια στιγμή Διοικητής, παρά με  «πυροτεχνήματα» και  άστοχες παρεμβάσεις επί  παντός επιστητού.

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Σκαρμούτσος»