Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου


    Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, συμμετείχαν εργαζόμενοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου αλλά συμπολίτες μας που διέθεσαν τις γιορτινές χειροποίητες δημιουργίες τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως  για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Ειδικού Γυμνασίου Μεσολογγίου. 

Η θεματική παρουσίαση έγινε από την προϊσταμένη του Πνευματικού Κέντρου Τιμόκλεια Ντάνου, ενώ αμέσως μετά χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος Δημήτριος Μπουσμπουρέλης.
Στην ομιλία του ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους διοργάνωσαν και υποστήριξαν με την παρουσία και συμμετοχή τους την εκδήλωση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως η αρωγή και αλληλεγγύη των συνδημοτών μας ειδικά δε στις στιγμές για τον που διανύει ο δήμος μας, είναι εξαιρετικά πολύτιμη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Κούστας, η Γεν. Διευθύντρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γ. Πατακιάρα, οι αντιδήμαρχοι Γ. Καπαραπάς και Γ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Α. Σκαρμούτσος, η Αντιπρόεδρος Σοφία Λαναρά και το Μέλλος του Δ.Σ. Πνευματικού Κέντρου Παν. Κοντός, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Συμμετείχαν επίσης το Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου και ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός» με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.