Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Δεν χωράει άλλη λάσπη ο ανεμιστήρας και η ταμπακιέρα είναι άδεια κ. Δήμαρχε…




Το γραφείο τύπου του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου φροντίζει για μια ακόμα φορά όταν γίνεται κριτική με επιχειρήματα από την παράταξή μας Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ να κάνει λόγο για «πολιτικό παραλήρημα» και μάλιστα ιδιαίτερα αποκρουστικό (για ποιους άραγε;).
Επειδή αναζητούνται τα όρια της δικής σας πολιτικής ντροπής, έχουμε να σας δηλώσουμε τα παρακάτω:

1.    Το τι έχει κάνει η παράταξή μας για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και ο επικεφαλής της, το γνωρίζουν οι δημότες – δημότισσες και δεν θα πάρουν τα διαπιστευτήρια εκ μέρους σας.
2.    Μην προκαλείτε με τρόπο ανοίκειο και απαράδεκτο. Οι λάσπες στα παπούτσια μας κ. Καραπάνο, έχουν κολλήσει πολλά χρόνια πριν εσείς εμφανιστείτε στην τοπική αυτοδιοίκηση και δεν λένε να “ξεκολλήσουν”.
3.    Οι χρηματοδοτήσεις είναι αυτές και ακόμα περισσότερες από το 2016 και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
4.    Γνωρίζουμε ως άλλος Σέρλοκ Χολμς ότι έχετε “επιτελική” ομάδα που παρακολουθεί τα γραφόμενα δημοτικών συμβούλων και ανθρώπων που σας κριτικάρουν, αλλά που εσχάτως σας έχουν αποδομήσει εντελώς.
Την επόμενη φορά να κρατάτε χρονομέτρηση για το που… κινούμαστε. Η σύγχρονη τεχνολογία εξάλλου το επιτρέπει. Ένα μόνο θα σας υπενθυμίσουμε που είναι ορατό τοις πάσι: Δεν χωράει άλλη λάσπη ο ανεμιστήρας και η ταμπακιέρα και ο πολιτικός σας χρόνος, ολοένα και αδειάζει…   

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
           ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

            «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»