Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

“Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού” σου κ. ΚΑΡΑΠΑΝΟ!


Μετά τους εντολοδόχους του και επειδή η κατάσταση ζέχνει επικινδύνως, ανέλαβε πανικόβλητος ο ίδιος την υπηρεσία επικοινωνιακής συσκότισης, μήπως και συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα.
ΜΑΤΑΙΑ.

Τι μας είπε λοιπόν σήμερα;  «Πως ανακαλεί και τις δύο αποφάσεις και αποφασίζει την άσκηση ενδίκων μέσων».
ΓΙΑΤΙ;
Δηλαδή δεν ισχύουν τα όσα υπέροχα μας είπαν πριν λίγες μέρες οι κ. κ. Καρβέλης και Μπουσμπουρέλης, ότι δηλαδή «ακολουθήθηκε, κατά πάγια πρακτική, μια απόλυτα νόμιμη και διαφανής διαδικασία και μάλιστα επιτεύχθηκε μείωση των αρχικών απαιτήσεων»;
Η απάντηση είναι απλή.
Διότι διατάχθηκε έλεγχος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ο οποίος αν συνεχιστεί θα έρθουν όλα στο φως, ενώ είναι δεδομένο πως θα απορριφθούν και οι σχετικές αποφάσεις για τις 130 χιλ. € στον ίδιο επιχειρηματία, μέσω διαταγών πληρωμών με βεβαιώσεις αιρετών.
Και τι μας λέει πως θα κάνει τώρα; Θα πάει στις δικαστικές αίθουσες να κάνει ΤΩΡΑ ανακοπή στις «νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες» των διαταγών πληρωμών που πριν είχε υιοθετήσει και μάλιστα μας θέλει και μάρτυρες. Ο στρουθοκαμηλισμός στο μεγαλείο του!
Να έρθουμε και στον Άρειο Πάγο, αφού πρώτα όμως απαντήσεις στα ερωτήματα μας και μας γνωστοποιήσεις όλα τα στοιχεία που σου ζητήσαμε δημοσίως, καθώς και εκείνα που σου αιτήθηκε εδώ και δυο εβδομάδες η Αποκεντρωμένη και ακόμη δεν έχεις παραδώσει.
Γι’ αυτό λοιπόν σου προτείνουμε πριν πάμε στα δικαστήρια, με τα οποία έχεις εμμονή, όπως λέει και ο Μπρούμας, να έρθει το θέμα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, πλήρες και με όλα τα στοιχεία σε δημόσια διαβούλευση. Αναμένουμε την απάντηση σου…
Όσο για τ’ άλλα που αφορούν το «βρώμικο παρελθόν» μας, σας τα είπαμε και στην απάντηση μας στις 4 Μαΐου.
«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ και στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ».
Εσύ όμως συνεχίζεις, όπως κάνεις σχεδόν 3 χρόνια τώρα, τα αόριστα συκοφαντικά υπονοούμενα, τις διαδόσεις και τη σπέκουλα. Σήμερα για το Λιμενικό Ταμείο καθώς και για κάποιο δίχως όνομα ξενοδοχείο στο οποίο έγιναν αναθέσεις (από ποιόν και Πότε; Και επιπλέον: Ποιος καλέστηκε και από ποιόν, σε ποιο δικαστήριο για να υπερασπιστεί το δήμο;). φοβάσαι κάτι και αποφεύγεις να γίνεις συγκεκριμένος;
Σε έχουμε μάθει πλέον. Την επόμενη εβδομάδα κάποια άλλη λάσπη….
Ελεεινός πολιτικός ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟΣ δίχως όρια.
Για επίλογο, μια απλή ερώτηση: Θα ανακαλέσεις και τις άλλες, τις ΠΟΛΛΕΣ, αποφάσεις μη άσκησης των ένδικων μέσων από το δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα κατά διαταγών πληρωμών ιδιωτών ή όχι;
Σκέψου τι θα απαντήσεις, γιατί «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»…

Κατσούλης Παναγιώτης – Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»
Παπαδόπουλος Πάνος - Δημοτικός Σύμβουλος & Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Π.Κ. :
Όσον αφορά τα σχόλια σου για τα «συχνά ποινικά δικαστήρια» μου, ξέρεις πως η μισή αλήθεια που λες είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΨΕΜΑ.
Αποκρύπτεις πως:
Α) Σε όλα όσα έγιναν μέχρι σήμερα υπάρχουν ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Β) Σε όλα ήμουν κατηγορούμενος γιατί υπερασπίστηκα το συμφέρον του δήμου, απέναντι σε ιδιωτικές επιδιώξεις που σήμερα έχουν γίνει ο κανόνας της δημοτικής σου αρχής.