Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Κοίτα ποιοί μιλάνε !

   Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στους κ.κ. Κατσούλη - Παπαδόπουλο

    Ο κ. Π.Κατσούλης, συνεπικουρούμενος τελευταία από τον κ. Παπαδόπουλο, ακολουθώντας την πρακτική της στημένης προπαγάνδας που παραπέμπει σε άλλες εποχές με την τακτική του «πες πες κάτι θα μείνει», διαστρέφουν συνειδητά την αλήθεια, ρίχνουν «λάσπη στον ανεμιστήρα» κι επιχειρούν να σπιλώσουν συνειδήσεις.

     Ενώ γνωρίζουν πολύ καλά, κι ο κ. Κατσούλης, ως δήμαρχος, κατά κόρον έπραξε, τις διαδικασίες δικαστικής πιστοποίησης που ακολουθούνται στις περιπτώσεις που έχουν παρασχεθεί στο Δήμο υπηρεσίες, ή έχουν γίνει προμήθειες, για τις οποίες δεν είναι δυνατή η έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής, υποκρίνονται άγνοια και παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια, υποδυόμενοι τους τιμητές της νομιμότητας.
     Ποιος ;
-           Αυτός, που ανά 15νθήμερο είναι κατηγορούμενος στα ποινικά δικαστήρια, για ποινικά αδικήματα, που κατηγορείται ότι διέπραξε, ως δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της θητείας του.
-           Αυτός που λόγω υπερβολικής εξοικείωσής του με τα δικαστήρια, όλη μέρα ασχολείται, υποβάλλοντας  μηνυτήριες και άλλες αναφορές, αιτήσεις κλπ περί παντός του επιστητού, είτε για τον εαυτό του, είτε ως δικολάβος τρίτων.
        Και τι βρήκε να πει ;
-           Ότι ένας επιχειρηματίας, που προσέφερε υπηρεσίες στο Δήμο και στο Πνευματικό Κέντρο, δεν πρέπει να πληρωθεί, παρά το γεγονός ότι πέτυχε την έκδοση διαταγής πληρωμής, όπως πολλοί, κατά κόρον μάλιστα,  έπραξαν και κατά τη δική του θητεία.
-           Και τι ισχυρίζεται ;
-           Ότι κακώς εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής, γιατί έπρεπε να τηρηθούν οι νομότυπες διαδικασίες ανάθεσης κλπ
-           Ότι κακώς ο Δήμος παραιτήθηκε της ανακοπής
-           Ότι κακώς βεβαιώθηκε υπηρεσιακά η πραγματοποίηση και το κόστος των εργασιών
-           Αλήθεια, κ. Κατσούλη ;
-           Στις περιπτώσεις των δικαστικών αποφάσεων και των διαταγών πληρωμής που εκδόθηκαν στη θητεία σας, είχαν τηρηθεί οι διαδικασίες ;
-           Οι αποφάσεις που πήρατε για παραίτηση ενδίκων μέσων, σε παρόμοιες περιπτώσεις ήταν κι αυτές παράνομες και διαβλητές  ;
-           Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να εγκρίνει τις αποφάσεις σας αυτές σας ζήτησε συμβάσεις, πρωτόκολλα παραλαβής κλπ;
-           Για την αγωγή γνωστού ξενοδοχείου ποσού, χωρίς τους τόκους,  34.000 ευρώ, είχατε νομότυπη ανάθεση ; Γι΄ αυτή τι λέτε ; ΄Επρεπε να συνεχίσουμε τη δίκη ; Να μην παραιτηθούμε της εφέσεως ; Γιατί δεν προσφερθήκατε να έρθετε μάρτυρας στο δικαστήριο, ως γνώστης του θέματος,  υπέρ του Δήμου κε Κατσούλη ;
-           Για τον τρόπο διαχείρισης του δημοσίου χρήματος κατά τη διάρκεια της θητείας σας στο Λιμενικό Ταμείο  κε Παπαδόπουλε, μήπως ακούσατε τίποτε; Κοντός ψαλμός….
     Αλλά ο ξεπεσμός δεν έχει τελειωμό.
     Κι επειδή κ.κ. Κατσούλη και Παπαδόπουλε, εμείς,  δε θέλουμε ούτε στο ελάχιστο, να σας μοιάζουμε  κι αφού μας πετάξατε το μπαλάκι, θα σας το επιστρέψουμε :
-           Με δική μας πρωτοβουλία παρόλο που η μία απόφαση, δηλ. του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ήδη έχει εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ και τις δύο αποφάσεις μας και αποφασίζουμε την άσκηση ενδίκων μέσων.

-           Όμως ΕΑΝ κατά την εκδίκαση των ανακοπών στο δικαστήριο ΔΕΝ παρουσιαστείτε ως μάρτυρες, που σας καλούμε από τώρα : α) να επιβεβαιώσετε ενόρκως την αναλήθεια όσων βεβαιώθηκαν από τους παράγοντες του Δήμου, σχετικά με την εκτέλεση των  συγκεκριμένων έργων και να καταθέσετε ευθαρσώς, ότι όπως γνωρίζετε αυτά ουδέποτε έγιναν και β) να υποστηρίξετε και με δικηγόρο της δικής σας επιλογής, ότι νομικά ήταν άκυρες οι διαταγές πληρωμής, θα είστε, αποδεδειγμένα πλέον, πολιτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.