Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στην εποχή των “παγετώνων”!

Θα ήταν ο πλέον επιεικής τίτλος να χαρακτηρίσει κανείς την κατάσταση του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου από πλευράς θέρμανσης. Σχεδόν ένα (1) μήνα τώρα ο χώρος που φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων είναι χωρίς θέρμανση! Η απόλυτη απαξίωση για ντόπιους και ξένους ομιλητές που κυριολεκτικά τουρτουρίζουν όταν παρουσιάζουν επιστημονικές εισηγήσεις υψηλού επιπέδου, όπως στην εκδήλωση «Ορατές και αόρατες αναπηρίες» το πρωί της Κυριακής 28-1-2018.

Το τελευταίο τριήμερο:
-  Παρασκευή 26/1: Προβολή παιδικής ταινίας. Ελάχιστη προσέλευση, με δέκα (10) παιδιά που στριμώχνονται για να ζεσταθούν και κυριολεκτικά έχουν ξεπαγιάσει.
-  Σάββατο 27/1: Εκδήλωση δημοτικού σχολείου με συμμετοχή μουσικού συλλόγου της πόλης με μουσικούς και μαθητές να βγαίνουν άρρωστοι από την αίθουσα.
-  Κυριακή 28/1 το πρωί: Εκδήλωση με θέμα «Ορατές και αόρατες αναπηρίες» με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με εξαιρετική ποιότητα και υψηλού επιπέδου και κύρους εισηγητές – εισηγήτριες και ο κόσμος να βγαίνει έξω για να ζεσταθεί!
-  Κυριακή 28/1 το βράδυ: Αναβολή της τακτικής προβολής της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου για τον λόγο ανυπαρξίας θέρμανσης!
Ό,τι και να πει κανείς είναι περιττό. Λόγια, λόγια, λόγια… Βάλτε άμεσα, σήμερα, πετρέλαιο και αφήστε κατά μέρος την γραφειοκρατία γιατί είστε συνολικά εκτεθειμένοι. Δεν αξίζει ο χώρος το ενδιαφέρον που το έχετε “επιφυλάξει”. Το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο δεν μπορεί να λειτουργεί στην εποχή των “παγετώνων”! Καταλάβετέ το επιτέλους.

ΥΓ. Δεν είναι τραγική ειρωνεία να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τα άτομα με αναπηρίες και να αφήνετε τον ιστορικό αυτό χώρο χωρίς θέρμανση; Τόση ευαισθησία πια;     

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
         ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

            «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»