Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Αναβάθμιση αθλητικών υποδομών στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου   Υπεγράφη την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου από το  Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, το έργο της Ανακατασκευής και Αναβάθμισης Αθλητικών Υποδομών στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 229.966 ευρώ.

   Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους του ΔΑΚ Μεσολογγίου και στο κλειστό γήπεδο του Αιτωλικού, ενώ στη Δημοτική Ενότητα Οινιάδων αφορά νέο γήπεδο μπάσκετ.
Ειδικότερα, στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, τα έργα ανακατασκευής και αναβάθμισης περιλαμβάνουν  τους χώρους τεσσάρων συνολικά  γηπέδων (δυο γήπεδα μπάσκετ, ένα γήπεδο βόλεϊ και ένα γήπεδο τένις).
   Στο κλειστό του Αιτωλικού, θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και απομάκρυνση  του υπάρχοντος συνθετικού δαπέδου και κατασκευή νέου με τις ανάλογες διαγραμμίσεις.
   Στη Δ.Ε. Οινιάδων και ειδικά στο Νεοχώρι, θα κατασκευασθεί νέο γήπεδο μπάσκετ.
«Προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στην αναβάθμιση των παλαιών αλλά και την δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών σε όλο το Δήμο. Είναι δέσμευσή μας έναντι στη νεολαία του τόπου μας, στη γενιά που οφείλουμε τουλάχιστον να παραδώσουμε καλύτερες συνθήκες άθλησης», σημείωσε αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.