Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Μουσική πολιτιστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία


Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες,  νομού Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), τιμώντας την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, μουσική πολιτιστική εκδήλωση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μμ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, με τη Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Συμμετείχε η Ορχήστρα Mobile υπό τη μουσική διεύθυνση του κ. Θεόδωρου Ορφανίδη.
Την εκδήλωση έκλεισε η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου υπό τη διεύθυνση της  κας Ευσταθίας Γρέντζελου, Kοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου.
Ευχές για την επιτυχία της εκδήλωσης έστειλαν: Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λυδία Κονιόρδου και πολλοί φίλοι του Εργαστηρίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας κ. Μάριος Σαλμάς, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κα Όλγα Σαλακίδου, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Πάνος Τσιχριτζής, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν και ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», όλα αυτά τα χρόνια.
Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην δωρήτρια κα Ναντίνα Φίλου-Κατηφόρη, Δικηγόρο, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά και στήριξή της προς το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους επίσημους προσκεκλημένους μας και τους φίλους συμπολίτες μας από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κατακλύζοντας την αίθουσα και χειροκροτώντας με ενθουσιασμό.
Πιστεύουμε ότι η όμορφη αυτή μουσική εκδήλωση προσέφερε στιγμές χαράς και ψυχικής ανάτασης στους πολίτες που επί σειρά ετών δείχνουν την αγάπη  τους απέναντι στους εκπαιδευόμενους και το έργο μας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό   Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο