Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Παρέμβαση του προέδρου του Επιμελητηρίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα κατεπείγουσα έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα με αποκλειστικό θέμα τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία.

Παρεβρέθησαν ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες και σύσσωμο  το Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς και  πλειονότητα των Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, σε τοποθέτησή του, αφού αναφέρθηκε στις μεγάλες ζημίες που προκλήθηκαν στην περιοχή μας, τόσο σε υποδομές, σε σπίτια αλλά κυρίως και σε επιχειρήσεις απαίτησε άμεσα μέτρα που θα πρέπει να πάρει η πολιτεία όπως αναστολή πληρωμών φορολογικών, ασφαλιστικών και τραπεζικών υποχρεώσεων των συναδέλφων που επλήγησαν, καθώς και άμεση οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών των επιχειρήσεων και την επαναλειτουργία τους.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι δίπλα στους πληγέντες συναδέλφους και συμμετείχε ενεργά στη διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν με παρέμβασή του στα συναρμόδια Υπουργεία και στους υπόλοιπους Φορείς ζητώντας την αναγκαία στήριξη των πληγέντων συναδέλφων.