Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Υπάρχουν 4.000 ευρώ για συμμετοχή σε «Αναπτυξιακό Συνέδριο» και δεν υπάρχουν για το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ;


Με την διάθεση ποσού 4.000 ευρώ αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π. Μεσολογγίου να συμμετάσχει ως συνδιοργανωτής στο 1ο (!!!) «Αναπτυξιακό Συνέδριο» που διοργανώνει Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης του Αγρινίου, προκειμένου να διαφωτιστούμε, για μια ακόμα φορά, περί του λαμπρού μέλλοντός μας που επί μια τριακονταετία τουλάχιστον, έχει… ξεμείνει από ιδέες, προτάσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των φορέων και συλλογικοτήτων του νομού, αναφορικά με τα προβλήματα και τις προοπτικές επίλυσής τους.

Η παράταξή μας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» δεν έδωσε θετική ψήφο στην εν λόγω επιχορήγηση καθότι θεωρεί ότι καθ’ ύλην αρμόδιοι να “πουν” τον πόνο τους είναι η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και οι επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα απ’ τα δικά τους τακτικά ή έκτακτα συνέδρια.
Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να δίνει ο Δήμος 4.000 ευρώ για αμφιβόλου προοπτικής και αποτελέσματος συνέδριο, τη στιγμή κατά την οποία η πόλη κινδυνεύει για ένα τέτοιο ποσό να χάσει το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε-Καγιάκ που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου.
Έκαστος εφ ω ετάχθη κ. Δήμαρχε. Εσείς με το Alma Anaptixis και εμείς με την πόλη και την υποστήριξη των σπουδαίων εξωστρεφών δραστηριοτήτων, όπως αυτή του Ναυτικού Ομίλου, που προσδίδουν κύρος και συγκριτικό πλεονέκτημα στο Δήμο και την Ιερά μας Πόλη.       

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
        ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

         «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»