Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον Π. Κατσούλη

 «Πνιγμένος» στο λαϊκισμό του, ο κ. Κατσούλης έχει χάσει εντελώς την επαφή με την πολιτική πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα έχει «εξασθενίσει» σε μεγάλο βαθμό – όπως αποδεικνύεται -  και η πολιτική του μνήμη. Εκτός φυσικά κι αν έχει σοβαρούς λόγους να μη θέλει να θυμάται, αναλώνοντας ταυτόχρονα  τον πολύτιμο χρόνο του στο να «αλιεύει»  «συνομοσιολογικό υλικό» από το… «Διαύγεια».

   Ανάμεσα στα άλλα τον «εγκατέλειψε η μνήμη του» και για τις προφορικές αναθέσεις και εντολές για έργα, μισθώσεις μηχανημάτων, προμήθειες ή απασχόληση προσωπικού στην περίοδο 2011 – 8ος 2014 από το Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα, βάσει των οποίων, σύμφωνα με μια πρώτη καταγραφή εκδόθηκαν δικαστικές αποφάσεις με τον «αδικαιολόγητο πλουτισμό», ή διαταγές πληρωμής συνολικού ποσού κεφαλαίου και δικαστικών εξόδων, χωρίς τους τόκους υπερημερίας 674,214,16 ευρώ εκκρεμούν μέχρι σήμερα, αγωγές συνολικού ποσού κεφαλαίου 45.338,94 ευρώ, ήτοι συνολικά 719,553,10 ευρώ.
Είναι ευνόητο, ότι για τις παραπάνω, αφού δεν είχε τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, δεν μπορούσαν να πληρωθούν, με άλλο τρόπο. Τα παραπάνω ποσά, όπως και όσα ήταν νομότυπα, αλλά δεν είχαν πληρωθεί, εξοφλεί αγόγγυστα  η δική μας διοίκηση, χωρίς να ταλαιπωρεί τους δικαιούχους με άσκηση άσκοπων ένδικων μέσων. Άλλωστε πάνε σε μικροεπαγγελματίες, μικροεργολάβους και εργαζόμενους της πόλης και της περιοχής, που στενάζουν από την αδυσώπητη κρίση.
   Όμως, ούτε για μια στιγμή, δε σκεφτήκαμε, να αμφισβητήσουμε έγγραφες βεβαιώσεις αιρετών, ή μαρτύρων στα δικαστήρια και να καταγγείλουμε την διοίκηση Κατσούλη και να σκανδαλοθηρήσουμε, αφήνοντας αιχμές για ατασθαλίες και με τον τρόπο αυτό να καταστήσουμε «ύποπτους», και όλους τους παραπάνω, που πίστωσαν καλόπιστα το Δήμο.
   Το «προνόμιο» αυτής της πολιτικής μικρότητας, της υποκρισίας, της σπέκουλας και του πολιτικού αμοραλισμού,  «χαρίζεται» στον κ. Κατσούλη και τους συν αυτώ τοπικούς λαϊκιστές που εξυπηρετούν ασφαλώς τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες.
   Το αξίζουν, άλλωστε, επάξια !