Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Εξετάζουμε μαθητές στο Μεσολόγγι με το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης»



Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», πραγματοποιεί προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο στην Ιερά Πόλη της Μεσολογγίου από σήμερα μέχρι και αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου, με την συμβολή του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης».

Πρόκειται για μια κατάλληλα διαμορφωμένη από χορηγίες συμπολιτών μας, Κινητή Ιατρική Μονάδα , που ανήκει στον στόλο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Συνεργαζόμενοι φορείς στη δράση αυτή είναι, η Διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου που ανταποκρίθηκαν άμεσα με τη διάθεση εθελοντών ιατρών, όπως και το Δ.Σ. και τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος πραγματοποιείται σε μαθητές τριών δημοτικών σχολείων του Μεσολογγίου, του 2ου, του 3ου και του 5ου Δημοτικού σχολείου, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μας συμπολίτες να εξεταστούν από εθελοντές ιατρούς δωρεάν.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» είναι εγκατεστημένο στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου Μεσολογγίου και η εξέταση των μαθητών γίνεται κατά τις πρωινές ώρες, 8:30 -13:00 περίπου.