Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ CANOE KAYAK


Με χαρά και υπερηφάνια σας ενημερώνουμε ότι η αθλήτρια μας ΠΕΠΗ ΝΤΡΕ επιλέχθηκε να συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας canoe kayak sprint  που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Μεσολόγγι στο 14ο ΘΕΡΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 22-30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. Ειναι η δεύτερη αθλήτρια μας μετά την Κέκελου Αθηνά που πήγε το 2014!!  Η Πέπη προπονείται καθημερινά στην λιμνοθάλασσα μας  με την στήριξη του Ν. Ομίλου και των γονιών της. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ειδικά στην επαρχία, η Πέπη αποδεικνύει  ότι εάν έχεις πίστη στον στόχο και αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.Η λιμνοθάλασσα αποτελεί το ιδανικό προπονητικό πεδίο για το canoe kayak sprint. 

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Διαμαντόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα ανάπτυξης canoe kayak και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ισαάκ Βερενίδη που παρακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα της Πέπης.  Ας στηρίξει η πόλη έμπρακτα τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου και μπορεί σύντομα να έχουμε Ολυμπιονίκη...
Σας περιμένουμε όλους στις 24-25 Ιουνίου στο διασυλλογικό αγώνα canoe kayak open race με την ονομασία «Διάπλους της Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού  2017». Λεπτομέρειες και την προκήρυξη του αγώνα θα τις βρείτε στο site : www.nommes.gr . Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για την λειτουργία της ακαδημίας κολύμβησης.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου