Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη συμμετοχή στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου



   Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής συμμετοχών στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, ο οποίος διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με την υποστήριξη του Πνευματικού, Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και από ώρα 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.
   Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών φορέων, όπως αυτές διατυπώθηκαν παράλληλα με τις τελευταίες λεπτομέρειες της αθλητικής συνάντησης στο Γραφείο του Δήμαρχου Νίκου Καραπάνου νωρίτερα σήμερα, ο αριθμός των συμμετοχών στον 2ο Ημιμαραθώνιο αναμένεται να είναι εντυπωσιακός, καθώς η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
   Δρομείς από 44 πόλεις της Ελλάδας, της Αγγλίας και της Γερμανίας ηλικίας από 9 έως 75 ετών, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει  αγώνες δρόμου 21 χλμ,  5 χιλμ και 1.000 μέτρα.
   Σημείο εκκίνησης  και τερματισμού θα είναι το Λιμάνι Μεσολογγίου, ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ώρα εκκίνησης : Ημιμαραθώνιος 09 : 00 π. μ.

Αγώνας 5χλμ : 09 : 15 π. μ.

Αγώνας 1.000 μέτρων 12 : 00 μ. μ.

Οι χάρτες της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι αθλητές, είναι αναρτημένοι στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  http://www.meshalfmarathon.gr/