Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στην 37η Αντικατοχική Πορεία Δήμου Μόρφου

 
Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγαθάγγελος Κότσαλος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραπαπάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ειρήνη Καλαμάκη και Γεώργιος Τόλης, εκπροσώπησαν το Δήμο στην 37η Αντικατοχική Πορεία που διοργανώνει ετήσια ο αδελφοποιημένος Δήμος Μόρφου, σε συνεργασία με 26 κατεχόμενους δήμους.

Οι εκδηλώσεις για τα 43 χρόνια κατοχής εδάφους της Κύπρου, ξεκίνησαν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου με επιμνημόσυνη δέηση, ομιλίες από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη και το Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρα Χατζηαβραάμ , πορεία στο οδόφραγμα του Αστρομερίτη και επίδοση ψηφίσματος με αποδέκτη τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και απόδοση τιμής στο Μνημείο Πεσόντων, όπου ο Νίκος Καραπάνος κατέθεσε στεφάνι.
   Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι εκπρόσωποι του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ μετέφεραν παράλληλα απευθυνόμενοι προς τον κ. Βίκτωρα Χατζηαβραάμ, τα ειλικρινή αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης των συμπολιτών μας έναντι του Κυπριακού λαού.