Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές και χαμόγελα στο Δημητρούκειο Δημοτικό Ειδικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο


Ευχές για δύναμη, δημιουργικότητα και αισιοδοξία μετέφεραν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αν. Σκαρμούτσος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικών Δομών Ευαγγελία Τσέλιου, η προϊσταμένη Ε. Ζαΐμη και κοινωνικοί λειτουργοί του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου και η κυρία Μαρία Διγενή – Καραπάνου.
Στην  γιορτή καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δήμου και την κυρία Διγενή - Καραπάνου, ο διευθυντής κ. Ανδρέας Χαρματζής, μιλώντας παράλληλα για την επιτυχημένη πορεία του Σχολείου, η οποία επισφραγίσθηκε με την βράβευση από το Υπουργείο Παιδείας της αφίσας που φιλοτεχνήθηκε από τους μαθητές με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Ακολούθως, χαιρετισμό και θερμές ευχές απηύθυναν ο κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος και η κυρία Ευαγγελία Τσέλιου, ενώ η γιορτή έκλεισε με τα κάλαντα των Χριστουγέννων αλλά και την προσφορά δώρων στα παιδιά.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς, σύντομα θ ακολουθήσει νέα εκδήλωση, αφιερωμένη στη βράβευση της αφίσας του Σχολείου.