Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ!




Κατά την σημερινή σύσκεψη Δήμου, Φορέων και πολιτών Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,
ο φέρων τον τίτλο του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ τρόπο ανέφερε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά είχαμε ενημέρωση για την έλευση και εγκατάσταση των συγκεκριμένων συνανθρώπων μας σε Ξενοδοχείο της πόλης.
Επειδή ο κ. Καραπάνος ήταν από τους ελάχιστους που γνώριζαν τι ακριβώς συμβαίνει 
Δηλώνω ότι

  • ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ γιατί απλούστατα δεν προβλέπεται .
  • ΕΑΝ Ο κ. Καραπάνος  έχει στα χέρια του οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο να το καταθέσει εδώ και τώρα, διαφορετικά είναι κοινός ψεύτης και συκοφάντης και σύντομα θα οδηγηθεί ενώπιων της δικαιοσύνης.
  • Είναι ΣΑΦΕΣ ότι στο DNA ορισμένων έχει καταγραφεί ως δεύτερη φύση η λάσπη και η συκοφαντία πράγμα το οποίο έχει οδηγήσει τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου σε πλήρη απαξίωση και οπισθοδρόμηση.
  • Τέτοιου είδους πρακτικές  θα γυρίσουν μπούμεραγκ στον κ. Καραπάνο και σύντομα έρχεται η ώρα να απολογηθεί για το μέγεθος των δικών του ευθυνών και όσων με απαράδεκτο τρόπο εκστομίζει.
  • Τελειώνει το καταστροφικό σας έργο κ. Καραπάνο .
  • Στο πάζλ των «αναμνήσεων», μας αφήνετε πίσω το τρίπτυχο : συκοφαντία, απειλές και ψέματα.
Ως Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας δηλώνω ότι θα παράσχουμε κάθε είδους Ιατρική και Νοσοκομειακή περίθαλψη , όχι μόνο στους συγκεκριμένους συνανθρώπους μας αλλά και στον κάθε πολίτη του κόσμου και της ευρύτερης περιοχής που προσφεύγει στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας όπως κάθε φορά πράττουμε.
                                              Παπαδόπουλος Παναγιώτης
                                                         ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
                                                    του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας