Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Απάντηση προς τον κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο περί «συκοφαντιών»


   Αντί ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος σήμερα να βρίσκεται στην αίθουσα του Δημαρχείου όπως έπραξαν οι  συνάδελφοί του επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, των υπηρεσιών, των φορέων και συλλόγων αλλά και πλήθος δημοτών προκειμένου να καταθέσει απόψεις και προτάσεις για ένα σοβαρότατο θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, για μια ακόμη φορά καταφεύγει στην συνήθη πρακτική των «λεονταρισμών» δια των γνωστών για το ύφος τους ανακοινώσεών του.

   Τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σχετικά με εκ των προτέρων ενημέρωση της Νοσηλευτικής Μονάδας  Μεσολογγίου για το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης των μεταναστών – προσφύγων, προέρχονται  μετά  από ενημέρωση του  από τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδη Κλάπα, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας αργά το βράδυ της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου. Εάν και εφόσον ο κ. Παπαδόπουλος αμφισβητεί το παραπάνω τηλεφώνημα, ο Νίκος Καραπάνος προτίθεται να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προκειμένου να επαληθευτούν τα περί «συκοφαντιών» που ισχυρίζεται ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
   Σε κάθε περίπτωση,  τα ερωτήματα τα οποία ζητούν άμεση απάντηση από τον κ. Π. Παπαδόπουλο αφορούν την σημερινή «ηχηρή» του απουσία από την αίθουσα του Δημαρχείου κι αν αυτή υποδηλώνει κάτι περισσότερο από «υπηρεσιακές υποχρεώσεις».
   Επιπρόσθετα ερωτάται ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος εάν σήμερα επισκέφθηκε το Κ.Ε.Π. Μεσολογγίου μαζί με εκπρόσωπο του Δ.Ο.Μ. (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης) για διεκπεραίωση διοικητικών υποθέσεων.