Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Βράβευση του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»



 Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας ενημερώσουμε ότι το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, βραβεύτηκε από τις Νησίδες Ποιότητας 2017 για την εθελοντική προσφορά και το σπουδαίο κοινωνικό έργο του. Η τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2017 στο Μέγαρο της παλαιάς Βουλής των Ελλήνων όπου ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε το Βραβείο στην Πρόεδρο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Διονυσία Σαμαντά.  
Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών πολλών ανθρώπων. Πρωτίστως της εμπνεύστριας Ιδρύτριας κας Μαρίας Τσούτσου, του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν στα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες (κινητικές, αισθητηρίων οργάνων, λόγου, ελαφρές ψυχικές διαταραχές, αυτισμό, σύνδρομο Down και άλλες) καθώς και στις οικογένειές τους. Επίσης στηρίχθηκε στις προσπάθειες και τη συμπαράσταση του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» καθώς και στη συμπαράσταση ευαισθητοποιημένων πολιτών της Αιτωλ/νίας και όλης της χώρας.
   Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και εθελοντές του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» σε Ελλάδα και εξωτερικό που τόσα χρόνια στήριξαν και στηρίζουν το έργο μας. Η τιμητική αυτή διάκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δίνει μεγαλύτερη ώθηση και επιπρόσθετη αξία στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» να συνεχίσει να προσφέρει κοινωνικές ποιοτικές υπηρεσίες προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας με την πληγωμένη νοημοσύνη, εντελώς δωρεάν.
 Με ιδιαίτερη τιμή
Η Πρόεδρος
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Διονυσία Σαμαντά