Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ενημέρωση για το ΔΑΣΑΚΙ

Μέλη της άτυπης ομάδας πολιτών Saltsinistas συναντήθηκαν χθες (11/05/2017) με την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Ευαγγελία Τσέλιου - Παναγοδήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έχοντας ως επίκεντρο το ΔΑΣΑΚΙ και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί.

Με εφόδιο τις απαντήσεις των πολιτών για το ΔΑΣΑΚΙ, τις οποίες αντλήσαμε από το ερωτηματολόγιο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, παραθέσαμε τα αιτήματά μας που σε πρώτο στάδιο αποτελούν απλές αλλά πολύ σημαντικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του χώρου.

Η πρόεδρος, σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει την πρωτοβουλία, μας ενημέρωσε πως θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα η εικόνα που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό στον συγκεκριμένο χώρο.

Από την πλευρά μας ενημερώσαμε την κ. Τσέλιου-Παναγοδήμου πως με την συνεργασία των πολιτών, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την δράση για το #ΔΑΣΑΚΙ, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο σημείο ώστε να αυξήθει η κινητικότητα και να ξεχάσουμε το εγκαταλελειμένο και έρημο τοπίο.

Ανοιχτή παραμένει και η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείτε να διατυπώσετε τις ιδέες σας για παρεμβάσεις και εκδηλώσεις που θα βοηθήσουν ώστε να δοθεί ζωή στο #ΔΑΣΑΚΙ:
https://goo.gl/forms/jF1iEyQ7XHO59Qgm2